maandag 27 februari 2012

Ahum

Is daar iemand? Het spijt me dat ik u lastig val? Ik wilde dat blogdinges eens uitproberen, ziet u, en het is niet mijn bedoeling in de weg te lopen of zo. Maar als ik zo vrij mag zijn...

Onderaan deze pagina staat, als ik me niet vergis, "Sjabloon Simple". Daar is alles mee gezegd. Ik heb nooit eerder geblogd en heb nog niet het flauwste idee van hoe dat allemaal werkt. Misschien ga ik het leren, maar ik beloof niets, want mijn koffiemachine kan ik de laatste tijd ook al niet de baas.
(Mijn nageslacht van 3, 5 en 7 kan ik meestal nog wél de baas, hoewel ik merk dat ik mijn tactieken voortdurend moet aanpassen en uitbouwen om mijn verheven machtspositie te kunnen behouden. Maar nu dwaal ik af en kan ik beter een nieuwe alinea beginnen.)

Ik ben thuisblijfmoeder, oftewel huisvrouw. Met jonge kinderen. Op het platteland. In de Italiaanse Povlakte, en daar lijkt dat land nog veel platter. Ik heb een uit de kluiten gewassen native gehuwd en bewoon een oude boerderij waar altijd nog wat aan te (ver)bouwen is. Ik kan niet zonder internet. Ik kook en knuffel me rot, word daar soms narrig van, maar prijs me desondanks gelukkig. Ik heb nog niet geprobeerd zelf pasta te maken (daar kom ik nog wel eens op terug).

Is dit wat, als probeerbericht? Nogmaals mijn excuses voor het storen.

9 opmerkingen:

 1. Een reactie, een reactie! Ik heb er eentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben benieuwd naar meer!
  Hopelijk geen 'basta'. Maar pasta. Of andere verhalen over het leven op de povlakte.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed! Je had me met je reactie op mijn site al overtuigd (zeg gewoon dat mijn kinderen briljant zijn en ik ben je grootste fan! :-) ) maar dit blogje smaakt ook naar meer. Ik volg je! Morgen weer een stukje?!

  (oja, wel even die nare woordherkenning uitzetten, want mijn ogen werken niet zo briljant meer als de sluitspieren van de kinderen...)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, het volgen is wederzijds.

   (wat is woordherkenning en hoe zet ik dat uit?)

   Verwijderen
 4. Dit probeerbericht vraagt om meer! Welkom in de wondere wereld der bloggers. En veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Om in facebook termen te spreken: 'vind ik leuk'! Ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Op 3 dagen na is het een jaar geleden dat je dit blog startte.
  Wil het nu even lukken - met verkiezingen daar bij jou - dat ik hierheen word geleid door een andere blogster (en die me wel vaker goeie tips aan de hand doet)....
  Ik ga méér van je lezen. Te beginnen bij het begin. 1 jaartje kan ik nog wel inhalen.

  Och ja...
  Lang geleden, toen de ... nog spraken, woonde ik nella pianura padana. Een paar jaar in de stad en een paar jaar op het veld. En ik maakte pasta :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zeer vereerd! Ik hoop dat het hier bevalt. En weet je nog, de mist?

  BeantwoordenVerwijderen

Feedback, van welke aard dan ook, is welkom. Try me.