dinsdag 6 maart 2012

Hallo wereld

Héél kort geleden was er eens een importplattelandsmoeder met nauwelijks andere contacten dan een drietal handenbindertjes, de bejaarde buurvrouw en de postbode - maar dat was steeds een andere, dus van een betekenisvolle band kon geen sprake zijn.

Op een bijzonder benauwende dag bedacht zij dat er blogs bestaan, op het internet, en dat mensen daar dus schrijven over wat hen zoal bezighoudt, en dat dat misschien best leuk is. En zij wierp zich halsoverkop in een weblog en zie: het wàs leuk.

Vooral toen door het ingrijpen van een goede fee het verkeer ineens drastisch toenam.

En toen raakte de IPM een beetje in - niet geheel onprettige - verwarring. Zó veel nieuwe stemmen en gezichten en zó veel aandacht, dat was ze al lang niet meer gewend. Maar haar hart werd van dankbaarheid vervuld.

Dus: bedankt voor al die aardige reacties. Ze doen me wat.
9 opmerkingen:

 1. Ik ben even doorgestuurd door Mamalien van het blog http://mamma-lien.blogspot.com/... en ik zit te genieten van je stukjes... en ik wil nog meer lezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, ik dacht even een tripje naar het Italiaanse platteland op deze grauwe woensdagochtend, en als ik de buienradar mag geloven komt er ook nog heel veel regen!
  Leuk dat zoveel mensen je gevonden hebben!
  Wens ik je een fijne dag met veel pasta, ben ik namelijk dol op ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, mooi zo. Dus nu: schrijven maar! Ik neem vast een paar opties op je eerste druk gebundelde blogjes. Overigens, zijn de postbodes in Italie een beetje leuk? Ik probeer me hier altijd maar een beetje te verstoppen als ik er een aan zie komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heb je gevonden dankzij mammalien, superleuk ! zit volop te genieten. bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoor, ben benieuwd naar je Italiaanse belevenissen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh leuk, ook via Mammalien gekomen. Ik ben ERG dol op Italie, na een halfjaarsbezoek van een tijd geleden toen ik nog jong en al was, mehehe, dus ik lees heel graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk toch? schrijf maar raak, ik blijf je lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jij bedankt voor het beginnen van een blog. je hebt een harstikke leuke schrijfstijl. Ik blijf bij je lezen.

  BeantwoordenVerwijderen

Feedback, van welke aard dan ook, is welkom. Try me.